Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Ki, mit, miért?

A darab írónője Harsányi Judit

Az irónő Mátészalkán született de már 15 éve Egerben él.Miskolcon végezte az egyetemet majd később elvégzett egy évet az Iróakadémián és több novellát publikált antológiákban.Témáira leginkább a lélektan hat,az emberi kapcsolatok sokfélesége érdekli.

A darab fiatal irónőjének ez az első drámája és tervei közt szerepel megirni egy drámát azok szemszögéből akikhez a "Vágyaink ritmusa" 3 nője beszél.Szólaltassék meg a másik fél is...!

 

Az előadás rendezője Faragó András

...az Operett színház kiváló művésze, akinek ugyan nem ez az első rendezése,de mégis kihívás volt három női lélek szemszögéből figyelni az élet apró ám annál fontosabb kapcsolatok éltetőit és buktatóit,hogy tökéletes tükör legyen a női lelkek csodálatára.... 

Kép

 

Az előadás koreográfusa Wajnold Györgyi

...az Operett színház balettművésze,aki finom apró mozdulat soraival tette tökéletessé a zene és próza kiteljesedését.....

 Az előadás zenei  vezetője és zongorán kísér:Gonda László

 

Kép

 

 

 

....Róla az embernek először egyetlen szó jut eszébe:A profi.Igen, mindent tud, amit egy előadóművésznek tudni kell de Ő ezen is túl tesz, mert a szívét is odateszi a játékába amitől a darab olyan magas hőfokon tud égni, ami csak nagyon ritkán adatik meg a mai, úgynevezett művészvilágban....

www.gondamusic.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Elevated Blood Intimidate associated with older people

(Aleacciday, 2018.10.12 00:58)

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre coeur bat, il pompe le sang par de vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-2.5-mg/

What you necessary to remember close to high blood oppression

(Aleacciday, 2018.09.27 15:57)

Pression arterielle est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-pfizer-homme/

Eger

(Molnár László, 2010.10.17 19:09)

Kedves Emese! Hála a mai HEvesmegyei Hirlapnak megtudhattuk, hogy Ki is az "3" csodálatos NŐ aki csütörtök este elvarázsolt minket játékával.Büszke vagyok , hogy Egernek is van egy ilyen csodálatos tehetséges müvésze.Gratulálok külföldön elért sikereihez, de mi itt Magyarországon EGER-ben szeretnénk még nagyon sokat látni! Eger szúlötte Eger színházszerető közönségének játszon.Köszönjük!!

Eger

(Pethő János, 2010.10.17 18:17)

HarsányiJudit írónőnek ,
Gonda László előadómüvésznek És VARRÓ EMESE színművésznőnek magam és családom nevében gratulálok ezért a különleges darabért .Mélyen megérintett a darab szereplőinek sorsa, ami az életben is sokunkkal előfordul.A szinművésznő kedves közvetlen bája, remek előadásmódja és igen jó hangja sőt színpadi mozgása /tánca/ felejthetetlen élményt nyújtott.Szeretnénk még más előadásokban is látni! Gratulálunk!!!

Eger

( Vogul Margit, 2010.10.17 14:16)

A bemutatkozó részben azt írja Gonda Lászlóról /ami teljesen igaz/Egyetlen szó jut eszébe az embernek a PROFI mindent tud amit egy előadóművésznek tudni kell,de Ő ezen túl tesz, mert szívét is odateszi a játékba,amitől a darab olyan magashőfokon tud égni, ami csak nagyon ritkán adatik meg.. ez vonatkozik Önre is csak maga Emese még a csodás hangjával is emelte ezt a nagyon nagyon színvonalas előadást.Gratulálok Önöknek és természetesen Harsányi Judit írónőnek!!

Füzesabony

(Ádám Ákos, 2010.10.17 13:02)

Ön egy profi! Honnan került a az egri szinházszerető közönség ámulatára, csodájára a Zsinagóga Galéria színpadára ?Péntek este olyan élményben volt részünk, amit itt Egerben nem sokszor mondhatunk el.Kedves , közvetlen játékával csodálatos hangjával, fantasztikus átélő képességével sokunk szemébe könnyeket csalt, majd mosolyt is varázsolt arcunkra.Köszönjük ezt a felejthetetlen estét! Gratulálok!

Eger

(Karai Eszter, 2010.10.17 08:19)

Kedves Emese! teljes szívemből gratulálok a 3 női sors megformálásához!Különböző sorsok ,életek, de mind a három keres valakit illetve valamit a szeretetet a családhoz való kötődést ami sajnos nagyon sokunk életéből hiányzik...Az Ön kőzvetlen szívre ,lelkiismeretre ható csodálatos játékaolyan élmény adott ,amit nagyon sokáig nem felejtünk el és egy kicsit elgondolkozunk , hogy a családunkban minden rendben van-e? további sikereket és sok ilyen előadást kívánok! Gratulálok!

Eger

(Váczi Péterné, 2010.10.16 21:02)

Kedves Emese! Több barátom ajánlására tegnap megnéztem a Vágyaink ritmusa c. előadását.Csodálatos élményben volt részem.Az Ön közvetlen előadásmódja fantasztikus hangja, színészi játéka ahogyan a 3 NŐT megformálta engem és bátran állíthatom az egész közönséget elkápráztatta.Gratulálok!!!!

Eger

(Katalin, 2010.10.16 08:10)

"Nem megyek női előadásra!"-jelentette ki a párom, mikor színházba hívtam. Ha lehet neki még jobban tetszett az előadás, mint nekem. Köszönjük ezt a szép estét! Gratulálunk!

Eger

(Mária, 2010.10.16 08:05)

Kedves Müvésznő!

Barátnőimmel néztem meg tegnap este az előadását. Minden pillanata magával ragadott. Gratulálok! További sikereket kívánok a magam és a barátaim nevében!

Eger

(Ládi Erika, 2010.10.15 22:17)

Emese!
Ma végre láthattalak színpadon, nem is akármilyen előadásban. Gratulálok!
Három nő, három sors, három korszak, távol egymástól térben és időben. Összefűzi őket a soha nem múló, olykor reménytelen, olykor meg nem érdemelt, de mindenképpen elszakíthatatlan kötelék. Kötelék, mely csak azok között a családtagok között létezik, akik gyülölni is képesek egymást, miközben szeretetük ereje nem lankad egy pillanatra sem. Egy előadás nőknek, nőkről, miközben szinte minden mondat a férfiről szól. A férfiről, aki egyedül hagy a gyerekkel sok másikért. A férfiről, aki gyáva az apasághoz. A testvéri féltékenységet feloldó, behódoló, ám nagy erőt felmutató lány szavai szép pillanatai az előadásnak.
Azt hiszem a legjobb kívánság, hogy találj még darabokat magadnak és alkotótársakat az újabb mű színpadra állításhoz!
Szeretettel! Erika

Heves

(Köröshegyiné, 2010.09.17 15:32)

Kedves Művésznő!

A Heves Megyei Hírlapban olvastam, hogy Ön is fellépett azon a gálaműsoron, melyet egy súlyos beteg fiú megsegítéséért szerveztek. Gratulálok az önzetlen támogatásért!
Én nyáron láttam azt az interaktív, verses összeállítását, amivel Hevesen szép sikert ért el. Tapasztalataim szerint a gyermekek nagyon szeretik, ha aktív részesei lehetnek a színház csinálásnak!
Mikor és hol láthatjuk ismét ezt az összeállítást?
További sikeres előadásokat kívánok Önnek!

Eger

(kovácsházy, 2010.09.17 13:36)

Mindig nehéz egy előadásban három sorsot hitelesen megjeleníteni! Önnek ebben a monodrámában sikerült!
Gratulálok!
Csak azt fájlalom, hiába ajánlom színházat szerető- értő barátaimnak, nem tudjuk hol és mikor láthatják ezt az előadást ismét! Őszi vendégeink láthatják?

Veszprém

(Szigetváriné, 2010.06.09 09:35)

Elutaztam Egrebe megnézni a darabot, mert kíváncsi voltam, hogyan lehet színpadra vinni ezt a drámát, amit olvashattam kéziratban, s elárulom, nehezen tudtam elképzelni, hogyan kovácsolható össze egésszé. Az előadáson viszont úgy éreztem, én nem is ezt olvastam eddig, mert Varró Emese megjelenése és előadása összefogta, fölfűzte dalaira a három nőt, akik megmutatják, hogy mennyit küzdhet egy anya, mennyit vívódik egy testvér, és milyen szeretetéhes egy gyermek. Az előadást színesítette a nagyszerű zongorajáték, ami még élethűbbé tette az előadást. Az egyszerű díszlet könnyen mozgatható, úgyhogy szívesen ajánlom minden stúdiónak, művelődési háznak, hogy adjanak helyet a Művésznőnek, mert nézőiknek élményt tudnak ezzel a darabbal adni, s akik látják, ezentúl egy picivel többet törődnek majd társaikkal! Gratulálok minden közreműködőnek - írónak, előadónak, rendezőnek, zongoristának, stb. -, hogy végre igényes és ezzel együtt megható élményt nyújtottak! Szné

 

 

ProfilképUtolsó kép